top of page

Tina Sivec Matelič - maserka, masažna, REIKI, ThetaHealing in Acess Bars terapevtka, nohtna stilistka ter savna svetovalka.

Leta 2016 sem po opravljenih tečajih v maserski šoli Vital, začela s ponudbo klasične in športne masaže v svojem takratnem majhnem masažnem salonu. Med delom sem si nabrala ogromno izkušenj, saj so k meni prihajali tako domačini, kot tudi številni turisti iz vsega sveta. Kobarid je namreč zelo obiskan kraj, predvsem v poletnih mesecih. Večina domačih strank, ki so hodile k meni na začetku, se poleg novih, z zadovoljstvom vrača tudi danes. Na to sem zelo ponosna, saj veliko dam na kvaliteto storitev.

Leta 2017 sem opravila tečaj USUI REIKI-ja prve in druge stopnje, leta 2019 pa še tretjo stopnjo ter stopnjo mojstrice in učiteljice, pri vrhunski slovenski ThetaHealing ter REIKI mojstrici, učiteljici in terapevtki Editi Tomič. Vmes sem bila na porodniški, saj sem danes srečna mamica dvojčkov.

 

V začetku leta 2020, sem opravila tečaj za Access Bars terapijo pri Access Consciousness facilitatorici Nadji Ogrinc. Prav v tem obdobju sem vizualno in programsko preobrazila ter sprejela v upravljanje neverjetno prijeten prostor z imenom Wellness Modrina. Tu poleg masaž in terapij ponujamo tudi masažno kopel ter savnanje v finski ali IR savni, pri katerem ti z veseljem tudi svetujem.

V mesecu maju 2020 sem se udeležila tečaja anticelulitne maderoterapije in vakuumske masaže v maserski ter terapevtski šoli Higeja, v juniju pa tečaja protibolečinske masaže hrbta v maserski šoli Vital. Terapiji sta nadgraditev mojega dosedanjega maserskega znanja in sta na voljo v naši ponudbi.

Marca 2021 sem prejela še iniciacijo za IMARA REIKI, ki je nadgraditev USUI REIKIJA, maja istega leta pa sem opravila še seminar THETA HEALINGA, ki je korenito poglobil način mojih terapij.

Tudi to dvoje sem opravila pri gospe Editi Tomič. Poleg tega sem se prav v istem času udeležila čudovite delavnice za meditacijo pri neverjetnem slovenskem avtorju, predavatelju in svetovalcu Urbanu Urbancu, ki jo močno priporočam vsakomur.

Marca 2022 sem opravila izredno kvaliteten tečaj masaže globokih tkiv pri maserski šoli MojStil, ki je bil občuten korak napredka pri kvaliteti izvajanja protibolečinske (terapevtske) masaže na različnih delih telesa.

V oktobru 2022 sem se udeležila tečaja Bachovih cvetnih esenc v naturopatiji, pri Eriki Brajnik, eni najbolj priznanih naturopatinj v Sloveniji, ki vodi naturopatski center in šolo Saeka.

Marca 2023 sem se podala še malce v druge vode in skupaj z novo članico ekipe Polono, opravila tečaj permanentnga lakiraja nohtov pri izredno izkušeni nohtni stilistki Tamari Cvelbar na Vogue Nails Akademiji.

Stremim k nenehnemu razvijanju in nadgrajevanju svojega znanja ter dela, predvsem pa svoje osebnosti. Kot že omenjeno mi je najpomembnejše, da so storitve na kvalitetnem nivoju in je s tem dobro poskrbljeno za sprostitev, zdravje, nego in zadovoljstvo strank.

331434458_701557458123416_2660668297131791219_n.jpg

Polona Sivec - maserka, nohtna stilistka in savna svetovalka.

Leta 2022 sem se med porodniškim dopustom začela učiti in trenirati masažo v Wellness Modrina pri maserki Tini, naučila pa sem se tudi vse o savnanju v finski in IR savni, kateri sta tu v ponudbi.

 

V januarju leta 2023 sem z že solidnim predznanjem osnove masaže, opravila tečaj ajurvedske masaže celega telesa pri maserski šoli Vital v Ljubljani.

Marca istega leta sem opravila tečaj permanentnga lakiraja nohtov pri izredno izkušeni nohtni stilistki Tamari Cvelbar na Vogue Nails Akademiji.

Prav tako v marcu, sem prejela še diplomo iz znanja klasične švedske masaže telesa, katero sem si prislužila z nabiranjem znanja pri Tini v Wellness Modrina, ki že leta izpopolnjuje svojo tehniko in je že izkušena maserka, tako da mi je lahko podala ogromno teoretičnih in praktičnih prijemov ter tudi ogromno možnosti vadbe, preden sem prevzela svoje stranke.

Sem mlada in zagnana, tako da tudi sama stremim k temu, da se bom s časom naučila še veliko več in lahko opravljala vedno širši spekter storitev, ki jih ponujamo v Wellness Modrina, kjer sem z aprilom 2023, tudi uradno del ekipe.

bottom of page