Vsako čustvo ima svojo funkcijo. Če jim dovolimo biti, izzvenijo. Če jih potlačimo, tlijo in znova izbruhnejo. Dobro počutje je odvisno od naše zmožnosti čustva harmonizirati in spremeniti negativna čustva v pozitivna. Pri tem nam pomagajo Bachove cvetne esence, ki so odlična podpora boljšemu počutju in brez stranskih učinkov. Zdravnik in homeopat dr. Edward Bach je odkril skrivno moč cvetov rastlin in zapustil 39 cvetnih esenc – kapljic za neškodljivo in preprosto pomoč v čustvenih stiskah. Že 80 let jih uporabljajo odrasli, starejši, otroci, nosečnice...

BACHOVE CVETNE ESENCE - KAPLJICE

- PRVI OBISK ZA INDIVIDUALNO

  MEŠANICO KAPLJIC - 44,8 €

NADALJEVALNJI OBISK ZA INDIVIDUALNO

  MEŠANICO KAPLJIC - 29,8 €

Essential Oils

 Reiki je najstarejša znana oblika samozdravljenja, ki se vedno bolj obuja in uporablja tudi v današnjem času, saj je resnično nezahtevna, nežna, neškodljiva in učinkovita tehnika.. Pri nas smojo združili še z vodeno meditacijo, ki človeka resnično popelje do popolne sprostitve in odklopa od vsakodnevnega stresa in skrbi.

VODENA MEDITACIJA Z REIKI PODPORO

- INDIVIDUALNA 30 min - 29,8 €

  (možnost v živo in preko spleta)

- SKUPINSKA (določen termin) 4 x 30 min - 29,8 €

  (možnost v živo in preko spleta)

- PAKETI:

  *  5 MEDITACIJ 30 min - 138,8 € (- 7%)

  * 10 MEDITACIJ 30 min - 253,8 € (- 15%)

     + 1 gratis!

*porabiti v enem letu (velja samo za individualne)

Yoga at Home

 Individualni Theta Healing tretma, je hiter dostop do theta stanja možganov, kjer lahko odpravljamo vzorce, zamere, odvisnost od stresa, skrbi, izkopljemo škodljiva prepričanja, ustvarjamo občutke, prepoznamo in odpravljamo strahove, itd... Ni dvoma, kakšno razliko in izboljšanje to prinese v naše življenje.

THETA HEALING

- INDIVIDUALNI TRETMA cca. 120 min - 49,8 €

- PAKETI:

  *  5 TRETMAJEV 120 min - 231,8 € (- 7%)

*porabiti v enem letu

Holding Hands

Nežni pritiski na točno določene točke na glavi, v theta stanju, dokazano brišejo blokade in zastoje v podzavesti, na različnih področjih v življenju. Poleg tega je to tudi odlična sprostitvena tehnika, ki človeka umiri in mu da nov zagon za vsakdanje delovanje. Ker pri nas dodamo tudi reiki podporo, je učinek še boljši.

ACCESS BARS Z REIKI PODPORO

- INDIVIDUALNA  80 min - 49,8 €

- PAKETI:

  *  5 TRETMAJEV 80 min - 231,8 € (- 7%)

*porabiti v enem letu

- MOŽNOST IZMENJAV!

Head Massage