top of page

Sluz v našem telesu povzroča prenizko temperaturo samega telesa (hlad), kar vodi do raznih vnetij (npr. sinusi) in nepravilnega delovanja organov. Moksa, ki izhaja iz starodavne kitajske medicine, pregreje telo, raztropi sluz in pomaga organom, da spet delujejo na svoji optimalni temperaturi. Znana je kot zel za vse bolezni.

MOKSANJE

- SINUSI 20 min - 19,8 €

- NOT. ORGANI 20 min - 19,8 €

- PROTIBOLEČIN. OBLIŽ - 3,8 €

Regenerating-Moxibustion-with-moxa-technique.jpg

Vsako čustvo ima svojo funkcijo. Če jim dovolimo biti, izzvenijo. Če jih potlačimo, tlijo in znova izbruhnejo. Dobro počutje je odvisno od naše zmožnosti čustva harmonizirati in spremeniti negativna čustva v pozitivna. Pri tem nam pomagajo Bachove cvetne esence, ki so odlična podpora boljšemu počutju in brez stranskih učinkov. Zdravnik in homeopat dr. Edward Bach je odkril skrivno moč cvetov rastlin in zapustil 39 cvetnih esenc – kapljic za neškodljivo in preprosto pomoč v čustvenih stiskah. Že 80 let jih uporabljajo odrasli, starejši, otroci, nosečnice...

BACHOVE CVETNE ESENCE - KAPLJICE

- POGOVOR IN OSEBNA 

  MEŠANICA KAPLJIC - 19,8 €

Essential Oils

Ušesno maslo je snov, ki jo telo ustvarja samo. Njegov namen je čiščenje, nega in zaščita zunanjega sluhovoda. Sluhovod naj bi se lahko očistil sam, pogosto pa imajo ljudje težave z nabiranjem masla v njem. Ušesne svečke oziroma ušesni tulci so namenjeni odstranjevanju ušesnega masla iz ušesa in so odličen nadomestek vatiranim palčkam ali ušesnimi sprejem, ki niso priporočljivi za zdravje ušes. Ko svečka gori, se maslo mehča, ustvarjeni podtlak pa omogoča naravno izločanje masla iz ušesa. Uporaba je varna in hitra.

GLOBINSKO ČIŠČENJE UŠES Z UŠESNO SVEČKO

- TRETMA 20 min - 19,8 €

bottom of page